Drone destekli denetimler gerçekleşti

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri kullanımı ve seyir halindeyken telefon ile konuşmaya yönelik denetim gerçekleştirdi.
Trafik ekipleri, ışıklı işaret levhalarına uymayarak kırmızı ışık ihlali yapan, emniyet kemeri takmayan ve seyir halinde cep telefonu kullanan sürücüleri tespit ederek, cezai işlem uyguladı.

Haber Kapak Sablon 2024 08 15T092551366

Ahlat bir mahallede sondaj çalışması başlatıldı

Ahlat Belediyesi tarafından Kırklar Mahallesinde ikinci sondaj çalışmasına başladı. Yapılan çalışmalarda Ahlat Kaymakamımı Batuhan Bingöl ve Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, sondaj çalışmalarını zyerinde inceledi.

Haber Kapak Şablon 2024 08 15T203117.765

Tatvanlı minik harçlıklarını Gazze'ye bağışladı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Burak Kılıçarslan, büyük bir yüreğe sahip olduğunu göstererek, biriktirdiği tüm harçlıklarını Filistin halkı için bağışladı.

Minik Yurekten Buyuk Destek 5 Yasindaki Burak Kilicarslandan Filistine Yardim

Belçika doğumlu kadın Nemrut ve Süphan Dağı'na tırmandı

Belçika doğumlu Türk vatandaşı Meltem Dugru, Türkiye’nin dağlarını ve doğal güzelliklerini keşfetmek amacıyla geldiği ülkemizde büyük bir maceraya imza attı. Van Gölü Havzası’ndaki etkileyici zirveleri hedefleyen Dugru, Artos, Nemrut, Süphan ve Ağrı dağlarına tırmanış yaptı.

Bitlis'te Mahsur Kalan Sürücülere AFAD'dan Yardım Bitlis'te Mahsur Kalan Sürücülere AFAD'dan Yardım

Haber Kapak Şablon 2024 08 15T134527.678

Erkan Doymaz vefat etmiştir

Rahmetli Cabbar Doymaz'ın oğlu Bitlis’li Hemşerimiz, Tatvan Gençlik Spor Müdürü Erkan Doymaz geçirdiği Kalp Krizi sonrası Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Sapkor mezarlığında defnedilecektir.

Haber Kapak Sablon 2024 08 15T143144121

Prof. Dr. Adem Palabıyık Konuştu

Bitlis Eren Üniversitesinde (BEÜ) görev yapan Prof. Dr. Adem Palabıyık, son dönemde yaşanan olaylara dikkat çekerek, Gazze'ye destek eylemlerine ilişkin açıklama yapan Prof. Dr. Adem Palabıyık, “Özellikle İsrail'in 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren başlattığı katliam sonrası işlediği cinayetler bitmek bilinmiyor. Bunların gözü dönmüş ve belli ki terör örgütlerini ülkemizin üzerine salacaklar. Bu sebepten, savunma sanayi hamlelerinde üstün başarı gösteren isimleri çok sıkı korumamız gerekiyor” dedi.

Muhabir: ( Alev Yaşar )