Batman'da 28 Temmuz gecesi meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, Batman-Siirt Çevreyolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında, gece saatlerinde gerçekleşti. M.A.A. (19) idaresindeki 34 KIK 618 plakalı hafif ticari aracın, yolun karşısına geçmeye çalışan 2'si çocuk 4 kişiye çarpması sonucu yaşanan kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Mısır Anızı Biyoyakıt Ham Maddesi Oluyor Mısır Anızı Biyoyakıt Ham Maddesi Oluyor

İki Baba ve İki Çocuk Hayatını Kaybetti

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, aracın çarpma anı ve yola savrulan S.O. (48), İ.O. (40), S.O. (12) ve D.O. (3) isimli kişilerin anları net bir şekilde görülüyor. Kazada iki baba ve iki çocuk yaşamını yitirdi. Sürücü M.A.A., gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman Valiliği, sürücü M.A.A'nın geçmişte plakasız araç kullanma, ışıklı araç kullanma, hız limitini aşma ve zorunlu trafik sigortasız araç kullanma gibi çeşitli trafik ihlallerinden cezai işlem gördüğünü belirtti.

Batmanda 4 Kisinin Oldugu Kaza Aninin Kamera Goruntuleri Ortaya Cikti 0932Cc4B

Kazanın yaşandığı sabah, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da olay yerine giderek yolu bir süre trafiğe kapattı ve yeni kazaların önlenmesi için acil önlem alınmasını talep etti.

Kaynak: İlke Haber Ajansı