Konut fiyatlarının arttığı günümüzde, TOKİ dar gelirli vatandaşlar için bir fırsat sunuyor. 28 ilde gerçekleştirilen konut projeleri kapsamında ayda 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan konutlar, uygun fiyatlı ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat.

Yayımlanan konutlarla ilgili bilgilere TOKİ'nin resmi internet adresinden ulaşılabilecek. Açıklamalara göre, 120 ay vade ile ve belli bir peşinatla bu konutlara sahip olunabilecek.

Başvuru yapacak kişiler için belirtilen şartlar şunlardır:

Akaryakıta Zam Geliyor: Tabelalar İki Gece Üst Üste Değişecek Akaryakıta Zam Geliyor: Tabelalar İki Gece Üst Üste Değişecek
  1. T.C. vatandaşı olmak.
  2. Başvurulan il sınırlarında en az 1 yıl ikamet etmek veya il nüfusuna kayıtlı olmak. Ayrıca, başvuru sahibinin, eşinin ve çocuklarının daha önce TOKİ'den konut satın almamış olması ve bağımsız bölüm veya müstakil konut sahibi olmamaları gerekiyor.
  3. En az 25 yaşında olmak. Ancak çocuklu dul bayanlar için yaş şartı aranmıyor.
  4. Aylık hane halkı gelirinin net 21.000 TL'yi geçmemesi.
  5. Aynı hane halkı adına sadece bir adet başvuru yapılabilir.

Bu şartları sağlayan vatandaşların kampanyadan faydalanması mümkün. Uygun fiyatlı konut sahibi olmak isteyenler için bu, kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak görülüyor.

Editör: Mezher Yamaç