Olay, dün öğle saatlerinde Battalgazi ilçesi Beydağı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, babasına ait olduğu belirtilen iş yerine gelen polis memuru M.B., akrabaları ile husumet nedeniyle tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.B., yanında getirdiği tabanca ile akrabalarının üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu 5 kişi yaralandı.

Haber Kapak Şablon 2024 07 31T185127.533

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, hastaneye kaldırılırken, Abdullah Çay (35), Şeref Çay (60) ve polis memurunun annesi Gülhan Baytok (61) hayatını kaybetti. Yaralılar Remziye Ç. ve Kadriye Ç. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zihinsel Engelli Kadına Cinsel İstismar Sonucu Adliye Çıkışında Kavga Çıktı Zihinsel Engelli Kadına Cinsel İstismar Sonucu Adliye Çıkışında Kavga Çıktı

Haber Kapak Şablon 2024 07 31T185113.606

Olay sonrası polise teslim olan M.B., polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda hayatını kaybeden 3 kişi defnedilirken, yaralıların tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Kaynak: İHA