Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Düğüncüler köyünde, etkili olan kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca hamile Asya Üskan (35) aniden rahatsızlandı. Köydeki sağlık görevlilerine haber verilmesinin ardından, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden yardım talep edildi.

Pervari İlçe Hastanesine ulaşmak için mücadele veren sağlık ekipleri, kardan kapalı yolların açılması için karla mücadele ekiplerinden destek aldı. Saatler süren çabaların ardından Asya Üskan, ambulansla Pervari İlçe Hastanesine ulaştırıldı.

Bakan Uraloğlu: Kritik Altyapıları Siber Tehditlere Karşı Koruyoruz Bakan Uraloğlu: Kritik Altyapıları Siber Tehditlere Karşı Koruyoruz

basliksiz-1-70.jpg

Hamile Kadının sağlık durumu İyi

Burada yapılan müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Üskan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, "Sayın Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya’nın bilgisi dâhilinde Kardan ötürü kapanan köy yollarımızda çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Pervari İlçesinde Geçittepe ve Düğüncüler köyü yollarında kar yağışı devam ediyor. Burada ekiplerimiz aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar ve yolumuz şu an trafiğe açık durumdadır. Acil durumlarda ise gelen ihbarları anında değerlendiriyoruz." dedi.(İLKHA)

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)