Güncel

30. Katın İnşaatından Düşen 2 İşçi Yaşamını Yitirdi

Ankara'da Ayvalı Mahallesi'nde devam eden inşaatın 30. katından düşen 2 işçi, acı bir olaya neden oldu. H.İ. ve İ.Ö.'nün belirlenemeyen bir sebeple düşmesi sonucu yaşanan kaza, şehri yasa boğdu.

Ankara'nın Ayvalı Mahallesi'nde devam eden inşaatın 30. katında çalışan H.İ. ve İ.Ö., henüz belirlenemeyen bir sebeple yere düşerek yaşamlarını yitirdi. AA haberine göre; olay, diğer işçilerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda, maalesef işçilerin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, kazanın nedeni henüz açıklığa kavuşmadı.

Görgü Tanığı, İşçilerin Hızla Yere Düştüğünü Anlattı

Görgü tanığı Yaşar Yiğit, olay anını şu şekilde anlattı: "Büyük bir ses duyunca yukarıya baktım. 2 işçinin hızlı bir şekilde yere doğru düştüğünü gördüm. Benim gördüğüm 3 kişiydi ama 2 kişi diyorlar. İkisi de yıldırım hızıyla aşağı düştü. Çok büyük bir gürültü oldu. Yere baktığımda işçilerin yüzüstü yerde yattığını gördüm."

Olayın ardından, inşaatta çalışan diğer işçiler ve çevredeki vatandaşlar üzüntü içinde olay yerini terk ederken, yetkililer soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. İşçilerin aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.