Erzincan'ın merkez, Kavakyolu semti Hamidiye Mahallesi'nde, 55 yaşındaki Nadim Yeşil adlı bir adam evinin bahçesinde vahşice öldürüldü. 4 çocuk babası olan emekli Nadim Yeşil'in cesedi, bugün öğle saatlerinde müstakil evinin bahçesinde bulundu.

kadsmkasdkadks.jpg
4 Çocuk Babasına Vahşice Cinayet! Kafasına Kürekle Vurularak Öldürüldü

Ceset Otopsi İçin Hastane Morguna Nakledildi

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, inceleme başlattı ve bir şüpheliyi gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından ceset otopsi için hastane morguna götürüldü.

Babalarının acı haberini alan iki kız kardeş, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Yakınları ve mahalle sakinleri, olayın şokunu yaşarken, cinayetin nedeni ve şüphelinin kimliği hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

oasasdlasmlas.jpg
Mutki Haber

Cinayet Tahkikatı Başladı

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir tahkikat başlatırken, cinayetin arka planı ve yaşanan vahşetin sebebi henüz netlik kazanmamış durumda. Çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri, olayın aydınlatılmasında önemli bir rol oynayabilir.

Nadim Yeşil'in ailesi ve yakınları, büyük bir üzüntü içinde hayatını kaybeden sevdiklerinin katillerinin adalet önünde hesap vermesini bekliyor. Erzincan halkı da bu korkunç cinayetin faillerinin en kısa sürede bulunmasını ve adalete teslim edilmesini talep ediyor.

aksdksadmksak.jpg
Mutki Haber
jasdsajnnas.jpg
Mutki Haber
asdooasdoc.jpg
Mutki Haber
mnasmndasmnsa.jpg
Mutki Haber

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)