Ekonomi

5 bankadan faizsiz kredi kampanyası geldi! 20.000 TL’de 6 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı başladı!

Son dönemlerde birçok kişinin nakit ihtiyacı artış gösterdi. Ekonomik koşullardan dolayı ortaya çıkan bu tabloda, faizsiz kredi veren bankalar da sıkça gündeme gelmeye başladı.

Merkez Bankası politika faizini bir kez daha artırdı ve Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası birçok banka da kredi faizlerinde artışa gitti. Bu durum, kredi kullanmak isteyen kişilerin bankaların sunduğu faiz oranlarına olan ilgisini artırırken, düşük faizli kredi sunan bankaların da gündemde yer almasını sağladı. Piyasada bazı bankalar, sundukları 0 faizli krediler için vatandaşların ilgisini çekti.

Günümüzde giderek artan ekonomik zorluklar nedeniyle kredi çekmeyi düşünen birçok kişi için faizsiz kredi fırsatı bir alternatif oluşturuyor. Bazı bankalar ise bu noktada faizsiz kredi seçenekleri ile dikkat çekiyor. Söz konusu bankalar arasında Enpara.com, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve Garanti BBVA gibi bankalar yer alıyor. Söz konusu bankalar, müşterilerine çeşitli koşullarda faizsiz kredi imkanı sağlıyor. İşte detaylar…

BANKALARDA FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Müşterilerine yüzde 0 faizli, yani faizsiz kredi sunan bankalar, sundukları bu kredi imkanı ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan ve bunun için bankaların sunduğu kredi seçeneklerini araştıran birçok kişi, kredilerde sunulan yüksek faiz oranları nedeniyle alternatif yollar araştırıyor. Bu noktada bu bankalar da faizsiz kredi imkanı ile dikkat çekiyor.

HANGİ BANKA, NE KADAR FAİZSİZ KREDİ SAĞLIYOR?

Faizsiz kredi imkanı sağlayan ve şubesiz bankacılık hizmetleri veren Enpara.com, 10.000 TL’ye kadar 6 ay vadeli faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Bu kredi türünde aylık ödeme tutarı da 1.667,67 TL olarak hesaplanıyor.

Diğer yandan örneğin Akbank ise müşterilerine 20 bin TL’ye kadar, 6 ay vadeli kredi imkanı sağlıyor. Ayrıca QNB Finansbank ve Garanti BBVA da benzer şekilde, belirli tutarlarda 6 ay vadeli ve faizsiz kredi imkanı sağlıyor.

Bankaların sunduğu faizsiz kredi paketleri, genellikle nakit avans imkanı ile sunuluyor. Çoğu zaman yeni müşterilere yönelik sunulan 0 faizli kredilerde bu teklifler, genellikle tek seferlik ve kısa vadeli finans çözümü olarak sunuluyor.

Kaynak: Haber Merkezi