5 Dakika Parkın Bedeli: Hasarlı Bina Aracın Üzerine Çöktü

Malatya'da kısa süreliğine park ettiği aracının yanına dönen Sefa Duran, hasarlı bir binanın çatısının aracının üstüne çöktüğünü gördü. Yaşanan bu talihsiz olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Malatya'da 6 Şubat depremlerinden hasar alan binaların oluşturduğu tehlike devam ediyor. Antepli Sokak'ta aracını kısa bir süre park eden Sefa Duran, aracının yanına geri döndüğünde şok bir manzara ile karşılaştı. Yanındaki hasarlı binanın çatısı, aniden aracının üzerine çökmüştü. Emekli olan ve aracında kasko olmadığını belirten Duran, bu tehlikeli çatı için neden önlem alınmadığını sorguladı. "Zaten çatının çöktüğü esnada yoldan geçen bir taksi de zarar görüyor. İlla birileri mi ölmeli?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Çatı, Duran'ın Aracının ve Bir Taksinin Üzerine Düştü

Depremde evi ve iş yerinin yıkıldığını ifade eden Duran, şimdi de aracının deprem nedeniyle zarar gördüğünü belirtti. Özellikle, çatısı düşen binanın önce ağır hasarlı olarak raporlandığını ancak sonrasında itiraz üzerine hafif hasara dönüştürüldüğüne dikkat çekti.

Bölgede bulunan bir güvenlik kamerasının kayıtlarında da çatının aracın üstüne düşüşü ve bir taksiye zarar vermesi net bir şekilde görülmekte. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.