İki Tır Feci Çarpıştı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti İki Tır Feci Çarpıştı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Malatya'da Türkiye Diyanet Vakfı ve Malatya İl Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen özel bir etkinlikte, 50 yetim çocuğa bisiklet hediye edildi. Çilesiz Aksa Camii'nde gerçekleştirilen dağıtım törenine caminin Kur'an kursu öğrencilerinden Muhammed Bilal Demirci'nin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. İl Müftüsü Ramazan Dolu'nun açılış konuşmasıyla devam eden etkinlikte, çocuklara bisikletlerini teslim edilmesinin ardından cami bahçesinde çocuklara ikramlarda bulunuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Malatya İl Müftülüğü'nden Çocuklara Hizmet

Müftü Dolu konuşmasında, "Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Malatya il Müftülüğünün özellikle çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelere yönelik güzel hizmetleri var. Bu hizmetlerden biri de çocuklarımıza zaman zaman hediyeler veriyoruz. Bugün de bazı çocuklarımıza bisiklet hediyemiz olacak. Tabii bu hediyelerimiz bitmeyecek. Özellikle yaz Kur'an kurslarına devam eden çocuklarımıza yönelik çok düzenli çalışmalar, yarışmalar ve programlar düzenleyerek çeşitli ikramlarda ve hediyelerde bulunuyoruz. Bu kursun sonunda da kursa devam eden çocuklarımıza hediyeler vereceğiz. İnşallah bu vesileyle katkıda bulunan tüm kardeşlerimize, emeği geçen ekibimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Malatyada 50 Yetim Cocuga Bisiklet Hediye Edildi 21D9493E

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Samir Er ise, "Bizim gerek müftülüğümüzle gerek birçok STK'larla birlikte yaptığımız etkinliklerimiz, kurslarımız var. Bizim semt konaklarımızda birçok yerde etkinliklerimiz, kurslarımız var. Müftülüğümüzle birlikte de çok güzel projeler yapıyoruz. Tabii müftülüğümüz bugün bazı çocuklarımıza bisiklet hediye etme, dağıtma programı düzenlemiş. Her çocuğun hayalinde küçükken bir bisikletinin olmasını ister. Ben çocukken bisikletim olmadı. Gerçekten burada çocukluğumu yaşadım. Çocuklarımızı böyle sevdirecek bir program düzenlemiş. Gerçekten çok mutlu oldum. Ortam da çok güzel. İnşallah önümüzdeki zaman içerisinde bu tür programları yaygınlaştıracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İlke Haber Ajansı