Olayın, saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasında meydana geldiği ve iki kişinin namaz kıldıkları sırada İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin'e satırlı saldırı düzenlediği bilgisi verildi. Saldırı sonucu İl Başkanı Salih Demir yaralanırken, İl Sekreteri Sacit Pişgin ise hastaneye kaldırıldığı halde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Valilik açıklamasında, olayı gerçekleştiren 72 yaşındaki A.S.'nin güvenlik güçlerince gözaltına alındığı belirtilerek, adli tahkikatın çok yönlü olarak devam ettiği ifade edildi.

Kan gruplarının sırrı ortaya çıktı: Zeka seviyesinin kan grubuyla ilgisi var mı? İşte en zeki kan grubu… Kan gruplarının sırrı ortaya çıktı: Zeka seviyesinin kan grubuyla ilgisi var mı? İşte en zeki kan grubu…

Adana Valiliği, meydana gelen üzücü olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü paylaşarak, hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralanan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir'e de acil şifalar dilediğini belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)