Adıyaman Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda hakkında yakalama kararı bulunan A.E. isimli şahsın tutuklandığını duyurdu.

Şüpheli, parada sahtecilik ve resmi belgede sahtecilik suçlarından aranıyordu ve 13 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.

Yakalama Kararı ve Sorgulama Süreci

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan A.E. isimli şahsı, 22 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Valilikten yapılan açıklamada, A.E.'nin parada sahtecilik ve resmi belgede sahtecilik suçlarından arandığı ve 13 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirtildi.

Şüpheli Tutuklandı

Yapılan sorgulama ve adli işlemler sonucunda, şüpheli A.E., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Valilik, İl Jandarma Komutanlığı'nın suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü vurguladı.

Tur Otobüsü Devrildi: 7 Ölü, 33 Yaralı Tur Otobüsü Devrildi: 7 Ölü, 33 Yaralı

Resmi Açıklama

Adıyaman Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında yakalama kararı bulunan A.E isimli şahsın 22 Mayıs 2024 tarihinde yapılan sorgusunda parada sahtecilik ve resmi belgede sahtecilik suçlarından arandığı ve 13 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edilmiş olup, şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır."

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)