Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Selçuklu Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban ve 6 kişi hafif yaralandı. Kaza, Çoban'ın içinde bulunduğu 06 FF 5307 plakalı jip ile 33 AOR 327 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi.

Haber alınması üzerine olay yerine hızla sevk edilen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara hemen müdahalede bulundular. Kazada hafif yaralanan Ahlat Belediye Başkanı Çoban ve 6 kişi, yapılan kontrollerin ardından sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilerek taburcu edildiler.

Kazayla İlgili İncelemeler Devam Ediyor

Çoban, sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirerek, hem belediye personeline hem de kaza sırasında yaralanan aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. Kazanın ardından, emniyet güçleri tarafından gerekli incelemelerin yapıldığı belirtildi.

Turiste yapılan provakasyondur, Amaçları,  Bitlis Turizme zarar vermek Turiste yapılan provakasyondur, Amaçları, Bitlis Turizme zarar vermek

Ahlat ilçesinin sevilen Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban'ın geçirdiği bu kazadan sonra sağlık durumunun iyi olması, hem kendisi hem de ailesi ve sevenleri için büyük bir sevindirici haber oldu. Kazada yaralanan diğer kişilerin de hafif yaralı olmaları, olayın daha büyük bir trajediye dönüşmesinin önüne geçti. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği ve gereken önlemlerin alındığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)