Ahlat Şehir Stadyumu’nda başlayan turnuvaya, 40 yaş üstü futbolculardan oluşan 4 takım katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ve Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez’in yaptığı ilk vuruşla maçlar başladı. Turnuvada yaşanan kıyasıya mücadeleler, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Haber Kapak Şablon 2024 08 10T194904.732

Ahlat Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Kenan Örken, turnuvanın Ahlat futboluna emek veren ve vefat eden büyükler anısına düzenlendiğini belirterek, “Her yıl düzenlediğimiz turnuvada Ahlat futboluna emek vermiş ve vefat eden büyüklerimiz anısına gerçekleştiriyoruz. Bu yıl turnuvayla birlikte yüzme etkinlikleri olacak. Akşamları ise konserle devam edecek. Gayet coşkulu bir şekilde geçiyor. Hava sıcaklığına rağmen etkinliklerimiz ilgi görüyor” dedi.

Haber Kapak Şablon 2024 08 10T194924.056

53 yaşındaki Cevdet Çağlar da, “Ahlat Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından düzenlenen turnuva sayesinde çocukluk arkadaşlarımızla bir araya gelerek futbol maçı yapıyoruz. Şuan 53 yaşındayım ve İzmir’de ikamet ediyorum. Özellikle bu etkinlik için izin alarak geldim. Bizleri bir araya getirdikleri için Ahlat Gençlerbirliği Spor Kulübüne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Kapak Şablon 2024 08 10T194834.031

Bitlisli Gaziler Ahlat'ta Tarihi Mekanları Gezdi Bitlisli Gaziler Ahlat'ta Tarihi Mekanları Gezdi

Şahin Göktaş isimli futbolcu ise, “Bu yıl dördüncüsü düzenlenmekte olan şöhretler turnuvasında çocukluk arkadaşlarımızla maç yapmak için bir araya geldik. Şehir dışından gelen arkadaşlarımızı görmekte bizleri ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Editör: ALEV YAŞAR