Bölge

Ailesini Katleden Babadan Acı Açıklama: "Böyle Bir Şey Yapacağı Aklımıza Gelmezdi"

Gaziantep'te ailesini katledip intihar eden Ahmet Demir'in kuzeni Mehmet Buruk, olayın arka planında yatan psikolojik sorunlara dikkat çekti. Buruk, "Kendisi hayatla barışık bir insandı" dedi.

Gaziantep'te eşi Emine Demir ve dört çocuğunu silahla vurarak hayatlarına son verdikten sonra intihar eden 30 yaşındaki Ahmet Demir'in kuzeni Mehmet Buruk, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Buruk, Ahmet'in uzun süredir psikolojik tedavi gördüğünü ve bu süreçte kullandığı ilaçları son zamanlarda düzgün almamış olabileceğini belirtti. “Kendisi berberdir. Psikolojik tedaviden sonra ilaç kullanıyordu. İlaçlarını da herhalde son zamanlarda düzgün kullanmadığı için bu olaylar olmuştur. Biz de son zamanlarda Ahmet'in sıkıntısının olduğunu biliyorduk. İlaçları düzgün kullanmadığı zaman herhalde cinnet geçirmiş olması lazım ki dört çocuğunu, eşini ve kendisinin hayatına son vermiş” ifadelerini kullandı.

Olayın şok edici olduğunu dile getiren Buruk, “Ahmet'in aile içinde herhangi bir tartışması yoktu, bir sorunu yoktu. Sadece psikolojik sorun yaşıyordu. Kendisi iyi bir insandı. Böyle bir şey yapacağı hiç aklımıza gelmezdi. Hayatla barışık bir insandı. Abdestinde, namazında, niyazında bir insandı. Kimseye borcu yoktu. Maddi anlamda hem kendisinin hem de ailesinin durumu iyi” belirtti.