AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, yaklaşık 5 yıl boyunca sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu. Günceoğlu, görevinden ayrılma kararını AK Parti Genel Merkezi ile yapmış oldukları istişareler sonucunda aldığını ifade etti.

Engin Günceoğlu, yaptığı açıklamada, "18 Aralık 2018'den bu yana onur ve gururla yürüttüğüm AK Parti Bitlis İl Başkanlığı görevimden af talebim, AK Parti Genel Merkezi ile yaptığımız istişareler sonucunda uygun görülmüştür" dedi.

Günceoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Teşkilatına Teşekkürlerini İletti

Kendisine bu onurlu ve şerefli görevi yapma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, kıymetli bakanlara ve genel merkez teşkilatına şükranlarını sunan Günceoğlu, görev süresi boyunca destek veren herkese teşekkür etti.

Bitlis'te 400 Bin TL Ödüllü Satranç Turnuvası Sona Erdi Bitlis'te 400 Bin TL Ödüllü Satranç Turnuvası Sona Erdi

Günceoğlu, İstifasından Sonra da AK Parti'ye Bağlılığını Sürdüreceğini Açıkladı

Günceoğlu, göreve geldiği günden itibaren birlikte çalıştığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleri, belediye başkanları, partililer ve tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte ülke ve Bitlis için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti. İstifasından sonra da partisinin emrinde olmaya devam edeceğini vurgulayan Günceoğlu, "AK Parti üyesi olarak, partimizin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Engin Günceoğlu, görev süresi boyunca desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen tüm kamuoyuna ve Bitlisli hemşerilere de şükranlarını iletti. AK Parti Bitlis İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Günceoğlu'nun yerine yeni bir atamanın yapılacağı bekleniyor.

aw940712-02.jpg
AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu İstifa Etti - Mutki Haber

Kaynak: HABER MERKEZİ