Ekonomi

Akbank’tan yüksek faizli mevduat kampanyası! 10 bin lirayla bile başvuruluyor! Şubeye gitmeden telefonunuzdan başvurun

Akbank, mobil uygulaması üzerinden bankacılık hizmetlerine erişim sağlayan yeni müşterilerine TL vadeli mevduat ürünlerinde cazip faiz oranları sunuyor. İşte cazip fırsatın detayları.

Akbank Mobil’den yeni müşterilere sunulan bu eşsiz fırsatı kaçırmayın. Hemen Akbank Mobil’i indirin ve yüksek faizli mevduat hesabınızı açın. Akbank Mobil’den yatırım yapmanın keyfini çıkarın.

Kampanya faiz oranları banka ve piyasa koşullarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, hesap açmadan önce Akbank Mobil veya Akbank İnternet kanallarındaki güncel faiz oranlarını kontrol etmeniz önerilir. Şimdi Akbank’In resmi internet sitesinden duyurduğu bu cazip kampanyanın detaylarına bakalım.

AKBANKLI OLMAK İÇİN AKBANK MOBİL’İ İNDİRİN

Kampanya kapsamında, Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olanlar, 92-400 gün arasındaki vade seçenekleriyle 10.000.000 TL’ye kadar yatırım yapabilecekleri vadeli mevduat hesaplarında %47,00’ye varan faiz oranından yararlanabilecekler.

Akbank Mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirerek, “Akbanklı Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayarak dakikalar içinde Akbank müşterisi olabilirsiniz. Akbank Mobil uygulaması, bankacılık işlemlerinizi kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde yapmanızı sağlar. Akbank Mobil ile para transferi, fatura ödeme, kredi kartı işlemleri, döviz alım satım, yatırım ürünleri, kredi başvurusu ve daha birçok işlemi yapabilirsiniz.

AKBANK’IN YENİ KAMPANYASININ DETAYLARI

Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olan müşteriler, kampanya süresince Akbank Mobil veya Akbank İnternet kanallarından açacakları TL vadeli mevduat hesapları için aşağıdaki faiz oranlarını elde edecekler:

10.000 TL - 500.000 TL arası ve 92-400 gün arası vade için %45,00 faiz oranı

500.000 TL - 10.000.000 TL arası ve 92-400 gün arası vade için %47,00 faiz oranı

10.000 TL - 10.000.000 TL arası ve 32-91 gün arası vade için %45,00 faiz oranı

Kampanyadan faydalanmak için müşterilerin vadeli mevduat ürünlerinin toplam bakiyesinin 10.000 TL’nin altında olması veya hiç vadeli mevduat hesabı bulunmaması gerekiyor. Kampanya kapsamındaki vadeli mevduat ürünleri şunlardır: Standart Vadeli Mevduat, WinWin Hesap, Serbest Hesap, Nar Vadeli Mevduat, Birikim Hesapları ve Ara Dönem Ödemeli Hesap.