Adana'da alkollü bir sürücü, korkunç bir kazaya neden oldu. Çatalan Batı Köprüsü üzerinde meydana gelen olayda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil önce yol kenarındaki beton mantarlara ardından da oltayla balık tutan 3 kişiye çarptı.

Vatandaşların hızla ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verilmedi.

Alzheimer ile uyku vakitleri arasında bir bağ bulundu! O saatte uyuyan Bitlisliler dikkat! Alzheimer ile uyku vakitleri arasında bir bağ bulundu! O saatte uyuyan Bitlisliler dikkat!

Alkollü Sürücü Aslan T.'nin Tehlikeli Sürüşü

Otomobil sürücüsü olan Aslan T'nin yapılan kontrolünde 2.34 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, çevresindeki insanlara büyük tehlike oluşturdu.

Alkolün sürüş yeteneğini olumsuz etkilediği bu tür olaylar, trafik güvenliği ve toplumun sağlığı açısından büyük bir tehlike oluşturuyor. Alkolün ve alkollü sürüşün yıkıcı sonuçları bir kez daha vurgulanmış oldu. Yetkililer, alkollü sürücülerin toplum ve kendi güvenliklerini riske attığını hatırlatıyor ve alkollü sürüşün ciddi sonuçlara yol açabileceğini belirtiyorlar.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)