Tatvan

Annenin Fedakarlığı, Bitlisli Milli Sporculara Şampiyonluk Getirdi!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşayan milli sporcu 3 kız kardeş, annelerinin özverisi ve azimleriyle büyük başarılar elde ediyor. Türkiye'yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil eden kardeşler, Bitlis'in gururu olmaya devam ediyor.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşayan milli sporcu 3 kız kardeş, kick boks ve muaythai alanında ülkeyi gururla temsil ediyor. 23 yaşındaki Tuğçe Korkmaz, 21 yaşındaki Gamze Korkmaz ve 17 yaşındaki Özlem Melek Korkmaz isimli kardeşler, azimleri ve yetenekleriyle genç kızlara örnek oluyorlar. Başarıları ile dikkat çeken bu üç kardeşin ardında ise fedakar bir anne desteği bulunuyor.

Annenin Fedakarlığı, Bitlisli Milli Sporculara Şampiyonluk Getirdi!

Kick boks ve Muaythai'da Başarılarıyla Gurur Veriyorlar

Kardeşler, küçük yaşlarda annelerinin rehberliğinde sporla tanıştılar ve ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılarını sürdürdüler. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı sonuçlar elde eden genç sporcular, Bitlis'in gururu olmaya devam ediyorlar. Kick boks ve muaythai branşlarında 8 yıldır mücadele eden Gamze Korkmaz, Türkiye şampiyonu olmanın yanı sıra muaythaida 2 tane Avrupa şampiyonluğu ve bir de Dünya 3’üncülüğüne sahip. Özlem Melek Korkmaz ise hem kick boksta hem de muaythaida Avrupa şampiyonu ve Türkiye şampiyonu unvanlarına sahip. Ablalarından hiç geri kalmayan Tuğçe Korkmaz ise Avrupa kupası şampiyonluğuyla kariyerine parlak bir başlangıç yaptı.

Annenin Fedakarlığı, Bitlisli Milli Sporculara Şampiyonluk Getirdi!

Yoğun Antrenman Programında Disiplin ve Motivasyon

3 kız kardeşin antrenman programı oldukça yoğun ve disiplinli bir şekilde ilerliyor. Günde çift antrenman yaparak çalışmalarına devam eden sporcular, kızların annesinin de büyük destekleriyle motive oluyorlar. Anne, sporcuların daha rahat antrenman yapabilmeleri için spor salonunun hemen karşısına taşınarak çocuklarına destek oluyor.

Muaythai Milli Takım Koordinatörü ve Antrenör Ömer Uğur, kardeşlerin uzun yıllardır sporla ilgilenmelerine ve başarılarına tanıklık ettiğini belirterek, Bitlis adına gurur verici başarılara imza attıklarını ifade etti. Aynı zamanda Bitlis'in ilk kadın milli sporcuları olan bu üç kız kardeşin başarılarının, gençlerin spor yapma isteklerini artıracağına inanıyor. Ömer Uğur, kardeşlerin antrenman programlarına disiplinli bir şekilde devam etmeleri ve aile desteğiyle gururla Türkiye'yi temsil edeceklerine inandığını dile getirdi.

Annenin Fedakarlığı, Bitlisli Milli Sporculara Şampiyonluk Getirdi!

Türk Sporuna Katkıları ve Başarılarıyla Önemli İsimler Olmaya Devam Ediyorlar

Genç kızlar, başarıları ve örnek oluşturan hikayeleriyle Bitlis'in gururu olmaya devam ederken, anne desteği ve aile birliği sayesinde spora olan tutkularını ve yeteneklerini en iyi şekilde sergilemeye devam ediyorlar. Türk sporuna olan katkıları ve başarılarıyla, kardeşler gelecek yıllarda da ülke sporuna önemli katkılar sunmayı hedefliyorlar.

Annenin Fedakarlığı, Bitlisli Milli Sporculara Şampiyonluk Getirdi!