Tatvan Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Caddesi'nde, alt ve üst sokaklarda bulunan kapanlar, havaların ısınması ve donma tehlikesinin ortadan kalkmasının ardından yeniden aktif hale getirileceğini duyurdu.
Bugün itibarıyla, kapanların montaj işlemlerinin Cumhuriyet Caddesi'nin alt sokaklarında başlayacağını belirten belediye yetkilileri montaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından kapanların aktifleştirileceğini belirtti.
Vatandaşlardan trafik akışının aksamaması ve araçların zarar görmemesi adına trafik levha ve kurallarına uymaları istenilen belediye açıklamasında kapan sistemlerinin aktif edilmesinin ardından ters yöne girip zarar gören araçlardan belediyenin sorumlu olmayacağı belirtildi.