Elazığ’ın Keban ilçesinde Cip köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu üç ağaca çarptı ve tarlaya uçtu. Kazada aracın sol ön tekerleği ise yaklaşık 50 metre uzaklıktaki bir evin bahçesine fırladı.

Olayın Detayları

Kaza, T.Ç. yönetimindeki 80 GF 505 plakalı Infiniti Q50 model otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Otomobil, çarptığı üç ağacı kırarak tarlaya uçtu ve ters döndü. Aracın sol ön tekerleği, kazanın şiddetiyle koparak uzak bir bahçeye fırladı.

Elazığ’da Feci Kaza Araç Tarlaya Uçtu, Tekerlek 50 Metre Uzaklıktaki Bahçeye Fırladı (6)

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, hurdaya dönen araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından, yaralılar Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kazada bir kişi ağır yaralanırken, diğer yaralının durumu ise stabil olarak değerlendirildi.

Elazığ’da Feci Kaza Araç Tarlaya Uçtu, Tekerlek 50 Metre Uzaklıktaki Bahçeye Fırladı (1)

Kazanın Tanığı Olan Köy Sakini Anlatıyor

Kaza anında evinin bahçesinde oturan İlhami Kaya, yaşadığı korku dolu anları İHA muhabirine şöyle anlattı: “Bahçemde otururken bir anda bir gümbürtü oldu. Her yer toz duman oldu. Ön lastik bahçeme doğru fırladı. Ardından kaza yerine koştum. Ambulans geldi ve iki yaralıyı çıkardık. Olayı bu şekilde gördük. Lastik yaklaşık 50 metre uzaklıktan bahçeme doğru fırladı. Olay yerine itfaiye, ambulans ve jandarmamız geldi”

Freni Boşalan Kamyon 2 Araca Çarparak Devrildi: 7 Kişi Yaralandı Freni Boşalan Kamyon 2 Araca Çarparak Devrildi: 7 Kişi Yaralandı

Elazığ’da Feci Kaza Araç Tarlaya Uçtu, Tekerlek 50 Metre Uzaklıktaki Bahçeye Fırladı

Soruşturma Başlatıldı

Jandarma ekipleri, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlattı. Kazanın detayları ve olası nedenleri üzerinde çalışmalar devam ediyor.

Elazığ’da Feci Kaza Araç Tarlaya Uçtu, Tekerlek 50 Metre Uzaklıktaki Bahçeye Fırladı (2)Elazığ’da Feci Kaza Araç Tarlaya Uçtu, Tekerlek 50 Metre Uzaklıktaki Bahçeye Fırladı (3)Elazığ’da Feci Kaza Araç Tarlaya Uçtu, Tekerlek 50 Metre Uzaklıktaki Bahçeye Fırladı (4)Elazığ’da Feci Kaza Araç Tarlaya Uçtu, Tekerlek 50 Metre Uzaklıktaki Bahçeye Fırladı (5)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı