Güncel

Bakan Şimşek, Güvenilir Bir Program Tasarlamak Acil Önceliğimiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İngilizce sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı.

Yeni ekonomi modeli hakkında da bilgi veren Şimşek, "Beş yıllık bir aradan sonra Hazine ve Maliye Bakanı olarak yemin ederek ayrı bir onur ve ayrıcalığa sahip oldum. Bu sıfatla halkımıza hizmet etme sorumluluğunu bana emanet eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a minnettarım" dedi.

Şimşek, daha müreffeh ve dirençli bir Türkiye yaratmak için yol gösterici ilkelerin şeffaflık, tutarlılık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik olacağını belirtti.

Ayrıca, yerel ve uluslararası zorluklar arasında yol alırken, öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayalı politika oluşturma taahhüdünde bulunuldu. "Kısa yollar veya hızlı düzeltmeler olmasa da, deneyimimizin, bilgimizin ve özverimizin önümüzdeki potansiyel engellerle başa çıkmamıza yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamak acil önceliğimiz" ifadelerini kullandı.

(İLKHA)