Ekonomi

Banka hesabı açacak olanlar dikkat! Katılım bankası 1000 TL'lik 'hoş geldin' hediyesi tanımlayacak

Bankalar tarafından duyurulan kampanyaların yakından takip edildiği şu günlerde yüzleri güldüren bir haber de Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan geldi. Banka, kart kullanıcılarına TL hediye edileceğini bildirdi.

Vade farksız finansman destekleri, kart kampanyaları ve daha pek çok avantajlı hizmeti ile milyonlarca kişinin dikkatini çekmeye devam eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, son olarak kasım ayı kampanyası ile gündeme geldi. Banka hem yeni hem de mevcut müşterilerini yakından ilgilendiren yeni kampanyasına ilişkin tüm detayları paylaştı.

Web sitesi üzerinden duyurduğu kasım ayı kampanyaları ile sektörde rakiplerine karşı öne çıkmayı başaran Kuveyt Türk Katılım Bankası, ilk kez müşterisi olacak olan tüketiciler ile hali hazırda müşterisi olan tüketicilere birçok farklı kategori altında TL hediyesinin tanımlanacak olduğunu belirtti. Bu noktada mevcut müşterileri için bir tarihe dikkat çeken katılım bankası, kampanyasına ilişkin ayrıntıları aktardı.

O TARİHE DİKKAT ÇEKİLDİ

Bir süredir hissedilen ağır ekonomik şartların tüketicilerin bütçeleri üzerindeki etkilerinin bilincinde olarak avantajlı kampanyalar geliştirmeyi sürdüren Kuveyt Türk Katılım Bankası, son olarak kasım ayı kampanyası ile gündeme geldi. İlk kez müşterisi olacak olan tüketiciler ile 1 Şubat 2023 tarihinden sonra mobil uygulama üzerinden müşteri olma sürecini tamamlamış olan mevcut kullanıcılarına farklı kategoriler altında TL hediyesinin tanımlanacağını belirten katılım bankası, ilgili avantajları kalem kalem aktardı.

HEDİYE TL’LER İÇİN ŞARTLAR BELLİ OLDU

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın resmi web sitesinden alınmış olan bilgilere göre; bankanın mobil uygulaması üzerinden davet kodu ile müşteri olma sürecini tamamlayanlara 100 TL, müşteri olduktan sonra kendi davet kodunu oluşturarak arkadaşlarını davet edenlere 3 kişi için toplamda 300 TL tutarında para puan hediyesi tanımlanacaktır. Müşteri olduktan sonra Sağlam Nakit Kart kullanmaya başlayan ve ilgili kart aracılığı ile 200 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan tüketicilere, ayrıca 200 TL’lik iade yapılacaktır.

Herhangi bir kanal üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verenlere fatura başına 50 TL, toplamda 200 TL, mobilden müşteri olup Sağlam Kart ile 200 TL ve üzeri tutarda harcama yapanlara iadenin yanı sıra 200 TL değerinde Altun Puan hediyesi verilecektir.