Ekonomi

Banka hesabı olanlara artık tamamen ücretsiz! 1 yıl boyunca kimseden ödeme alınmayacak

Türkiye’nin en önemli bankalarından birinde çok önemli bir kampanya başlatıldı. Kampanya şartlarında katılımcılara bir yıl ücretsiz dönem verileceği belirtiliyordu. İşte detaylar.

Bankalar müşterilerini kendine çekmek için peş peşe kampanyalarını açıklamaya devam ediyorlar. Kasım ayının ilk haftasında açıklanan çok sayıda kampanyanın biri de İş Bankasından geldi. Banka çok güzel bir fırsatlar geldi.

İş Bankası, müşterilerine yönelik çok önemli bir kampanya duyurdu. Bu kampanya sayesinde müşteriler tek bir işlem ile 1 yıl boyunca EFT/Havale işlemlerinde ücret ödemeyecekler. Bu kampanya, hem bireysel hem de esnaf/gerçek kişi tacir müşterileri kapsıyor. Kampanya hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

İş Bankası, müşterilerine bir yıl boyunca ücretsiz havale veya EFT yapma imkânı sunan bir kampanya başlattı. 31 Aralık 2023 tarihine kadar İşCep'ten İş Bankacıları, bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşterilerinden kampanya parametreleri dahilinde EFT/havale işlemleri için ücret almayacak.

Kampanyaya katılmak çok basit. Bunu yapmak için yapmanız gereken tek şey, İşCep uygulamasından “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğini kullanarak İş Bankası’na üye olmak. Bu işlemi yaptıktan sonra, İşCep’ten EFT/Havale işlemi yapabilir ve 1 yıl boyunca bu hizmeti ücretsiz bir şekilde rahat rahat kullanabilirsiniz. Ama kullanım konusunda bazı istisnalar var. İşte o detaylar.

İŞ BANKASI KAMPANYASININ DETAYLARI

İş Bankası yeni kampanyası ile alakalı detayları resmi web sitesinden açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanya şartları şu şekilde:

Promosyon teklifi 1 Ocak 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir. İşCep'te "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneği ile İş Bankası müşterisi olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşterilerin kampanyadan yararlanabilmeleri için İşCep üzerinden EFT/Havale işlemi yapmaları gerekmektedir. Kampanya süresince İşCep'in EFT ve havale hizmetlerinden yararlanmak için herhangi bir ücret ödenmeyecektir.

Ancak hafta sonları EFT/FAST işlemleri istisna kapsamında değildir ve ücrete tabidir. Kampanya İş Bankası tarafından tek taraflı olarak değiştirilebilir veya iptal edilebilir. Kampanya ile ilgili tüm ek bilgiler İş Bankası'nın kampanyalar sayfasında yer almaktadır.