Edinilen bilgiye göre dün iki grup arasında tartışma kavgaya dönüştü vatandaşların kavgaya girip ayırmasıyla son bulan kavgada iki grup dağıldı. İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; iki grubun barıştırılması için araya giren vatandaşlar bugüne söz aldı.

aw090490-03-min.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ’a Destek Mesajı: "Kirli Elleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ’a Destek Mesajı: "Kirli Elleri...

Taraflar Iğdır Merkez Basın Sokakta bulunan bir kahvede bir araya geldi. İddiaya göre devam eden barış toplantısında bir şahıs küfürlere başvurarak atmosferi gerdi. Vatandaşların müdahalesiyle olayın büyümesi engellenmeye çalışıldı, ancak küfür eden şahıs, kendisini dışarı çıkarmak isteyen bir kişiye yumruk attı. Yumruk sonrasında iki taraf arasında başlayan kavga, adeta bir meydan savaşına dönüştü. Silahlar, sandalyeler, sopalar ve hatta testere kullanıldığı kavgada çok sayıda yaralı oldu.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri ve ambulanslar, yaralıları Iğdır Devlet Hastanesine kaldırdı. Emniyet ekipleri, kavga ile ilgili soruşturma başlattı.

aw090490-01-min.jpg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)