Batman Valiliği, dün akşam saatlerinde Batman-Siirt karayolunda meydana gelen ve 4 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, kazanın 22.15 sıralarında Beşiri istikametinden Batman il merkezine seyir halindeki M.A.A. (19) yönetimindeki 34 KIK 618 plakalı hafif ticari aracın, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara çarpması sonucu meydana geldiği bildirildi.

Olay yerine hızla intikal eden sağlık, emniyet ve jandarma ekipleri, kazada S.O. (48), İ.O. (40), S.O. (12) ve D.O. (3) isimli 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Kazanın ardından sürücü M.A.A., aracını bir akaryakıt istasyonuna park ederek, başka bir araçla güvenlik güçlerine teslim oldu.

527316 471304308

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Bin 78 Kök Hint Keneviri ve 21 Kilo Esrar Ele Geçirildi Uyuşturucu Operasyonunda 3 Bin 78 Kök Hint Keneviri ve 21 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Valilik açıklamasında, M.A.A.'nın daha önce plakasız araç kullanma, ışıklı (çakarlı) araç kullanma, hız limitini aşma ve zorunlu trafik sigortası olmayan araç kullanma gibi çeşitli trafik ihlallerinden cezai işlem gördüğü belirtildi.

Muhabir: Mehtap Çelebi