Batman'da Gazze İçin Bisiklet ve Motosiklet Turu

Batman'da HÜDA PAR Gençlik Kolları, Gazze'deki katliamlara dikkat çekmek amacıyla "Batman Gazze için bisiklet ve motosikletleri ile yollarda" etkinliği düzenledi. Gençler, Gazze'nin mücadelesine destek vermek için bir araya geldi.

Batman'da HÜDA PAR Gençlik Kolları, Gazze'de yaşanan katliam ve yıkımlara dikkat çekmek amacıyla "Batman Gazze için bisiklet ve motosikletleri ile yollarda" etkinliği düzenledi. Bu etkinlikle Gazze'deki zorlu mücadeleye destek vermek isteyen gençler, bir araya geldi.

Gazze'ye Destek İçin Bisiklet ve Motosikletli Etkinlik Batman'da Yapıldı

Etkinlik, yatsı namazının ardından Necat Nasıroğlu Külliyesi önünde başlayarak Atatürk Parkı yanındaki 'Gazze'ye Destek Çadırı'nda son buldu. HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ve çok sayıda parti üyesi, bu bisiklet ve motosikletli destek turuna katıldı.

Etkinliğin sonunda, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir bir açıklama yaptı. Demir, Gazze'deki Müslüman kardeşlerin inançlarının zirvesinde olduklarını belirterek, "Allah bize yeter, O ne güzel vekildir" ayeti kerimesinin Gazze'den yankılandığını ifade etti.

Batman Gençleri Gazze İçin Mücadele Edeceklerini Vurguluyor

Demir, konuşmasında, Gazze'deki kardeşlerin dünya ordularına, süper güçlere ve F16 savaş uçaklarına meydan okuduklarını vurgulayarak, Batman'daki gençler olarak Kudüs ve Mescid-i Aksa yararına yapılan tüm etkinliklerde yer aldıklarını belirtti.

Etkinlik sırasında pedalların Gazze için çevrildiğini ve kornaların Gazze için çaldığını dile getiren Demir, konvoyun parkta sona erdiğini ancak bu mücadeleye katkı sağlamak isteyen birçok genç olacağını söyledi.

Demir, Gazze için mücadele eden Selahaddin ve torunlarının bulunduğunu ifade ederek, siyonistlere seslenirken, "Şunu iyi bilin ki, bu gençlik size layık göreceği tek yerin toprağın altı olduğunu unutmayacaktır." dedi.

Gazze'deki insanların yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve dayanışma göstermek amacıyla düzenlenen bu etkinlik, Gazze'deki mücadeleye destek verenlerin bir araya gelmesini sağladı.