Batman'da İpte Asılı Bulunan Kız Çocuğuyla İlgili Savcılık Açıklaması

Batman'ın Kozluk ilçesinde evinin önünde iple asılı bulunan kız çocuğuyla ilgili olarak Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan açıklamada soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti ve henüz gözaltına alınan kimse olmadığını açıkladı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, Kozluk ilçesindeki evinin önünde iple asılı bulunan kız çocuğu olayıyla ilgili bir açıklama yaptı. 7 Ocak 2024'te meydana gelen olayda, ailesi tarafından bulunan kız çocuğunun tedavisine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam edildiği belirtildi.

Kozluk'taki İntihar Olayı İle İlgili Açıklama

Açıklamada, "7 Ocak 2024'te Kozluk ilçesindeki evlerinin önünde ipte asılı olarak ailesi tarafından bulunan mağdur kız çocuğunun tedavisine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edilmektedir. Soruşturmayla ilgili tüm deliller ivedi bir şekilde toplanmış olup, bazı yerel basın organlarının sosyal medyalarında iddia edildiği üzere olayla ilgili bu aşamada gözaltına alınan kimse bulunmamaktadır. Soruşturmaya konu intihar olayının nedenine ilişkin araştırmaya Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığınca titizlikle devam edilmekte olup, soruşturma tüm yönleriyle devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Olayın detaylarına ilişkin henüz net bir bilgi verilmezken, sosyal medyada olayın cinsel istismar ve boğma girişimi olduğu iddiaları yer almıştı. Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın nedenine dair araştırmaların titizlikle devam ettiğini belirtti. Kamuoyu, soruşturmanın sonuçları hakkında bilgi beklerken, olayla ilgili duyarlılık devam ediyor. (AA)