Batman'da Operasyonlarda 2 Kişi Silah ve Uyuşturucu İle Yakalandı

Batman Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonlarda 2 kişi, metamfetamin, ruhsatsız av tüfeği, fişek ve uyuşturucu ile yakalanarak tutuklandı. Şüphelilerden biri daha önceki suçlarından dolayı 10 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Batman'da gerçekleştirilen operasyonlarda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonlarda, şüphelilerin üzerinde 244 gram metamfetamin, 2 ruhsatsız av tüfeği, 6 şarjör, 150 farklı kalibrede fişek, paketlenmiş halde esrar ve skunk maddesi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 2 bin 330 TL ve 100 dolar ele geçirildi.

Firari Şüpheli Tutuklandı

Yapılan incelemede, tutuklanan şüphelilerden birinin firari olduğu ve daha önceki suçlarından dolayı 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelerin yanı sıra şüpheliler, cezaevine gönderildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ve suçla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti. (İHA)