Batman'da Park Halindeki Minibüs Alevlere Teslim Oldu

Batman'ın Gültepe Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi'nde park halindeki bir minibüs, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, araç adeta hurdaya döndü.

Batman'ın Gültepe Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi'nde park halinde bulunan bir minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle alevlere teslim oldu. Plakası öğrenilemeyen araç, yangın sonucunda kullanılamaz hale gelerek küle döndü.

Araçta Büyük Hasar Oluştu

Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak araç, yangın nedeniyle büyük hasar gördü ve adeta hurdaya döndü.

Olayla ilgili başlatılan inceleme kapsamında yangının çıkış nedeni belirlenmeye çalışılıyor. İtfaiye ve polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yangın sonucu kullanılamaz hale gelen minibüs, çevre sakinleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.