Batman halkı, Gazze'deki siyonist işgal rejiminin gerçekleştirdiği vahşi katliamlara ve soykırıma karşı "sessiz yürüyüş" düzenledi. İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından organize edilen etkinlik, Batman'ın çeşitli kesimlerinden binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Minibüs ile Motosiklet Çarpıştı: Sürücü Yaralandı Minibüs ile Motosiklet Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Yürüyüş, Gazze direnişine destek ve siyonistlerin saldırılarına tepki olarak düzenlendi. HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin'in de katıldığı etkinlik, Atatürk Parkı önünde kortej eşliğinde başladı. Katılımcılar, Filistin ve tevhit bayrakları taşıyarak Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı'na kadar yürüdü.

Etkinlik boyunca herhangi bir basın açıklaması yapılmazken, protestocular Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde 5 dakika boyunca sessizce bekledi. İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Ali Altun hocanın yaptığı dua ile sona eren etkinlik, vatandaşların sessizce dağılmasıyla son buldu.

Batmanda Binler Gazze Icin Yurudu 73F1B31E

Batman'daki bu sessiz yürüyüş, Gazze'deki acıları ve zulmü dünya gündemine taşımak amacıyla düzenlendiği belirtilirken, direnişe ve Filistin'e yönelik desteklerin devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: İlke Haber Ajansı