Batman'dan Diyarbakır'daki Filistin Mitingine Büyük Destek Konvoyu

Batmanlılar, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı'nın çağrısı üzerine Filistin direnişi için düzenlenen mitinge yüzlerce araçlık büyük bir konvoyla katıldı.

Diyarbakır'da düzenlenen Filistin direnişi için gerçekleştirilen mitinge, Batmanlılar büyük bir destek konvoyuyla katıldılar. HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Aksa Tufanı" operasyonuna destek mitingine, Batman'dan gelen yüzlerce araçlık konvoy büyük bir coşkuyla İstasyon Meydanı'nda toplandı.

Filistin'e Destek İçin Batmanlılar Diyarbakır'da Toplandı

HAMAS'ın "Aksa Tufanı Operasyonu" dokuzuncu gününde devam ederken, Siyonist işgal yönetimi Gazze halkına yönelik fosfor bombaları ve diğer ağır silahlarla saldırılarını sürdürdü. Bu süreçte çoğunluğu kadın ve çocuk olan 2 binden fazla Filistinli hayatını kaybederken, binlercesi de yaralandı.

Filistin halkına destek amacıyla düzenlenen mitinge katılmak üzere Batman'dan yola çıkan kalabalık, ellerinde Filistin bayrakları ve tevhid bayraklarıyla coşkulu bir şekilde tekbirler getirip yürüdü. HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı'nın çağrısına cevap veren Batmanlılar, Filistin direnişine desteklerini göstermek için Diyarbakır'daki mitinge coşkuyla katıldılar. Batman'dan gelen bu büyük destek konvoyu, Filistin halkına verilen destek mesajını yükseltti.