Bingöl'de dün Bahçelievler Mahallesi'nde yaşanan bıçaklı saldırı olayında yaralanan Ahmet Güzel, saldırının detaylarını paylaştı. Saldırganın kimliğini tanımadığını belirten Güzel, “Dün işten geldim evde oturuyordum, çarşıya çıkıyordum. Eski karakolun oraya geldiğim zaman tabi tanımıyorum kendisini, biri arkadan bıçak salladı. O esnada baktım bir genç. Tabi şuuru yerinde değilmiş. Halk otobüsü durağına doğru kaçtım. Duraktan sonra sağlık ocağına geçtim, orada pansuman falan yaptılar. Sonra ambulans geldi ve bizi hastaneye getirdiler” dedi.

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 8'i Ağır 17 Yaralı Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 8'i Ağır 17 Yaralı

Bingöl'de Bıçaklı Saldırıda Yaralanan Ahmet Güzel 'Tanımıyorum, Arkadan Bıçak Salladı'

Olay saat 13.30 sıralarında meydana geldi ve madde bağımlısı olduğu belirlenen bir şahıs, elinde bıçakla çevredeki birçok vatandaşa saldırarak 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Ahmet Güzel, olay sırasında halk otobüsü durağına doğru kaçtığını, orada sağlık ocağında pansuman yapıldığını ve sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldığını anlattı.

Bingöl'de Bıçaklı Saldırıda Yaralanan Ahmet Güzel 'Tanımıyorum, Arkadan Bıçak Salladı' (1)

Halk otobüsü durağındaki sürücüler saldırıyı fark ederek dışarı çıktılar ve saldırgan, sürücülerin duraktan ayrılmasıyla olay yerinden kaçtı. Yaralı Güzel, sürücülerin yardımıyla sağlık ocağına götürüldü.

A W254533 02

O anlar halk otobüsünün kamerasına anbean yansıdı ve olayın gelişimi detaylı bir şekilde kayıt altına alındı. Ahmet Güzel’in hastanedeki tedavisi devam ediyor.

A W254533 01

Kaynak: İhlas Haber Ajansı