Düzce'nin Gökçe Mahallesi'nde yaşayanlar, bir evden yayılan kötü kokular üzerine Düzce Belediyesi'ne şikayette bulundu. Belediye ekipleri, Gökçe Mahallesi'nde bulunan evde yaşayan anne, baba ve 3 çocuktan oluşan 5 kişilik aileyle temas kurarak evin temizlenmesine karar verdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evde çok sayıda hayvan bulunması nedeniyle veteriner ekipleriyle birlikte harekete geçti. Belediye Zabıta Müdürlüğü nezaretinde yapılan temizlik çalışmaları sırasında, evde bulunan 11 köpek, 20 kedi, çok sayıda tavuk ve civciv dışarı çıkarılarak sağlık kontrolleri yapıldı.

Hayvanların sağlık durumlarına dair incelemelerin ardından, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri hayvanları Düzce Belediyesi Hayvan Konukevi'ne götürdü. 11 köpek, yeni bir düzen kurulana kadar konukevinde bakım altında tutulacak ve ilerleyen süreçte ailelerine geri verilecekleri belirtildi.

2023-2024 Eğitim Öğretim İstatistikleri Açıklandı 2023-2024 Eğitim Öğretim İstatistikleri Açıklandı

Bir Evden 42 Kamyon Cop Cikarildi 4F6Ddf38

5 gün süren yoğun temizlik çalışmaları sonucunda evden tam 42 kamyon dolusu çöp çıkarıldı. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün talimatıyla evde dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirilecek, detaylı temizlik yapılacak ve ev halkına mefruşat desteği sağlanacak.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı