Planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Bitlis merkez, Tatvan, Güroymak ve Hizan ilçelerinde elektrik kesintisi olacak.

Kesintinin olacağı bölge ve saatler şu şekildedir:

BİTLİS MERKEZ

10.00 ile 17.00 saatleri arasında Narlıdere, Yeşilsırt, Cumhuriyet ve bölgeye bağlı özel trafolar ve mezralarda bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Bitlis'te Ahilik Haftası Çerçevesinde Vatandaşlara Tatlı İkram Edildi Bitlis'te Ahilik Haftası Çerçevesinde Vatandaşlara Tatlı İkram Edildi

TATVAN

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Güntepe, Teknecik, Sallıca, Suboyu, Kısıklı,mahallelerinde bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜROYMAK

10.00 ile 14.00 saatleri arasında Günkırı beldesi ile Yamaç, Küllüce, Yemişveren , Çayarası , Üzümveren, Cevizyatağı köyleri ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜROYMAK

10.00 ile 15.00 saatleri arasında Yeşilova, Girne , Şenova, Barajyolu, Kalalli mahallelerinde bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

HİZAN

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Karbastı ,Yamaç ve Koçyiğit köyü ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Alev Yaşar