Vali Karaömeroğlu'ndan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı Vali Karaömeroğlu'ndan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Bitlis Belediyesi, kent genelinde asfalt yollarda bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, kış aylarında bozulan yolları yeniden asfaltlıyor.

Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay, Asfalt Çalışmalarını İnceledi ve Hedeflerini Açıkladı

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Tanğlay, yaptığı açıklamada, kentteki asfalt ihtiyacını karşılamak için yoğun bir mesai harcadıklarını söyledi. Tanğlay, “Bitlis Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha konforlu ulaşım sağlaması için asfalt yollarda bakım ve onarım işlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Kış aylarında bozulan yollarımızı yeniden asfaltlıyoruz. Ekiplerimiz, kent merkezinin yanı sıra mahallelerimizde de asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Hedefimiz, Bitlis’imizin her noktasında kaliteli ve modern bir ulaşım altyapısı oluşturmak” dedi.

Bitlis Belediyesi, asfalt seferberliği kapsamında kent genelindeki yolları yenilemeye devam ediyor. Vatandaşlar da belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Başkan Tanğlay ve ekibine teşekkür ettiler. Bitlis Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alarak hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

n2mkqw.jpg
Bitlis Belediyesi’nden asfalt çalışması yapılırken - Mutki Haber
gqwlksa.jpg
Bitlis Belediyesi’nden asfalt çalışması yapılırken - Mutki Haber
ocwq.jpg
Bitlis Belediyesi’nden asfalt çalışması yapılırken - Mutki Haber

Editör: Mezher Yamaç