Bitlis

Bitlis Eren Üniversitesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Bitlis Eren Üniversitesi, akademik performansını değerlendirmek ve gelecekteki hedefler üzerine görüş alışverişinde bulunmak amacıyla akademik kurul toplantısını düzenledi.

Bitlis Eren Üniversitesi Akademik Kurul Toplantısı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş başkanlık ederken, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Yılmaz ve Prof. Dr. Ayşe Dilek Özşahin Kireçci, Fakülte Dekanı Rektör Danışmanı Prof. Dr. İbrahim Yıldırım ve Genel Sekreter Doç. Dr. Behçet Kocaman da katıldı.

Toplantıda, çeşitli bölüm başkanları sunumlar gerçekleştirdi. İktisat Bölümü'nden Doç. Dr. Beşir Koç, İşletme Bölümü'nden Doç. Dr. Metin Işık, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet İşler ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Veysel Erat, kendi bölümlerine dair güncel gelişmeleri ve akademik hedeflerini paylaştılar.

Akademik kurul toplantısı, üniversitenin akademik performansını değerlendirmek ve gelecekteki stratejik hedefler üzerinde fikir alışverişinde bulunmak amacıyla verimli bir şekilde tamamlandı.