Üniversite rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ın başkanlık ettiği toplantıda, senato üyeleri üniversitenin akademik ve idari faaliyetlerini ele aldı. Toplantıda, yeni dönem planlamaları, eğitim-öğretim süreçlerinin iyileştirilmesi ve yerel iş birliklerinin artırılması gibi konular tartışıldı. Ahlat’ın tarihi atmosferinde gerçekleştirilen buluşma, üniversitenin stratejik hedeflerini belirleme noktasında önemli bir platform oluşturdu.

Haber Kapak Şablon 2024 10 17T163231.188

BEU Rektörü Elmastaş Öğrencilerle Kaynaşma Kahvaltısında Bir Araya Geldi BEU Rektörü Elmastaş Öğrencilerle Kaynaşma Kahvaltısında Bir Araya Geldi

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, "Üniversitemizin gelişimine yönelik olarak akademik ve idari kadrolarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam ediyoruz. Ahlat gibi köklü bir tarihi olan bölgede bu toplantıyı yapmak, bize ayrı bir motivasyon sağladı," ifadelerini kullandı.

Toplantıda, eğitim-öğretim süreçleri ve kampüs yaşamının iyileştirilmesine yönelik kararlar alınırken, yerel iş birliklerinin artırılması da gündemde yer aldı.Senato toplantısının ardından katılımcılar, ilçenin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ederek yerel yetkililerle fikir alışverişinde bulundular.

Muhabir: Alev Yaşar