Bitlis Eren Üniversitesi'nin, Van Gölü'nün sodalı suyuyla ürettiği BEREN markalı sıvı sabun ve diğer ürünleri, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından resmen tescil edildi. Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, markalaşma sürecinde katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Onat'a teşekkürlerini iletti.

A W250566 02

Rektör Elmastaş: Üniversitemizin BEREN Markası Türk Patent ve Marka Kurumu Tarafından Tescillendi

Rektör Elmastaş yaptığı açıklamada, “Van Gölü’nün sodalı suyundan sıvı sabun üretimi başta olmak üzere çok sayıda ürün üretmeyi hedefleyen üniversitemizin markası BEREN, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi. BEREN’in markalaşmasında büyük emekleri olan Dr. Öğr. Üyesi Erhan Onat hocamıza teşekkür ediyorum. Üniversitemize ve Bitlis'imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

A W250566 03

BEREN markasının tescil belgesine göre, koruma süresi 19 Eylül 2023 tarihinden itibaren 10 yıl olarak belirlendi. Bu gelişme, Bitlis Eren Üniversitesi'nin bölgeye sağladığı akademik ve ekonomik katkıyı da pekiştirmekte.

Bitlis'te Satranç Turnuvasının Büyük  Finali Bugün Yapılıyor Bitlis'te Satranç Turnuvasının Büyük Finali Bugün Yapılıyor

A W250566 04A W250566 01A W250566 05

Muhabir: Mehtap Çelebi