Bitlis

Bitlis İl Milli eğitim Müdürü Gür uygulamalı eğitim atölyelerini gezdi

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve beraberindeki heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek eğitim faaliyetlerini inceledi.

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İl Müdür Yardımcısı Abdullah Yüzer, Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ve Şube Müdürü Özcan Taşcan ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, okul idarecilerinden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Gür, uygulamalı eğitim atölyelerini gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaret sırasında, meslek liselerindeki öğrencilerin edindikleri deneyimlerle uzmanlaşacaklarına dikkat çeken Bilal Gür, "Meslek liselerimizdeki öğrencilerimiz, seçtikleri alanda edindikleri deneyim ile uzmanlaşacak ve kendi sektörlerinde aranan kişiler haline gelecekler. Bu anlamda Bakanlığımızın faaliyetleri doğrultusunda Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak meslek liselerimizdeki çalışma alanlarımızı ve atölyelerimizi nitelik ve nicelik açısından geliştirmek için çalışıyoruz. Toplumumuza, insanımıza, geleceğimize katkısı olacak girişimciliğe sahip ustalar yetiştirilmesi için öğrencilerimizin her daim yanındayız" dedi.