Bitlis

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Gür'ün Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Tatvan Kültür İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, okul ziyaretleri kapsamında Tatvan Kültür İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ve Şube Müdürü Mehmet Kara'nın eşlik ettiği ziyarette Gür, öğrencilerin derslerine katıldı ve onlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Ardından öğretmenlerle samimi bir ortamda haspihal eden İl Milli eğitim Müdürü Bilal Gür, Maarif Modeli Müfredat Programına değinerek, "Yeni müfredatımızla öğrencilerimizin millî, manevi ve insani değerler istikametinde okuyan, düşünen, araştıran, sorgulayan; dikkat ve farkındalığı gelişmiş, eleştirel bakabilen, çözüm odaklı, sorumluluk sahibi yetkin şahsiyetler olarak yetiştirilmelerini hedefliyoruz" diye konuştu.

Gür," Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimiz; öğrencilerimizi, yarıştırıcı ve ayrıştırıcı anlayışlardan uzak, bireysel farklılıkları göz önüne alan, onların öğrenme ihtiyaçlarına ve hızlarına uygun farklılaştırılmış öğretim yaklaşımını benimseyen önemli bir yenilik olarak hazırlandı. Modelde ders içerikleriyle öğrenme becerileri ilişkilendirildiğinden artık öğrencilerin kendi yeteneklerini keşfetmeleri daha da kolaylaşacak." dedi.