Bitlis

Bitlis Merkez, Ahlat, Tatvan, Güroymak ve Hizan İlçe Sakinleri Bu Uyarı Size!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ), 04.10.2024 Cuma (yarın) Bitlis merkez ve 3 ilçesinde elektrik kesintisinin olacağını duyurdu.

VEDAş yetkilileri yarın Bitlis merkez, Tatvan, Ahlat, Hizan ve Güroymak ilçelerinde çalışmalar nedeniyle belirli mahalle ve köylerde eletrik kesintisinin olacağını açıkladı. Yetkililer kesintinin olacağı yer ve saatleri duyurdu. Kesinti nerde, ne zaman, saatkaçta ve ne kadar sürecek?

İşte Bitlis ve ilçerinde kesintinin olacağı yer ve saatler

BİTLİS MERKEZ

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Aşağıbalcılar,Yukarıbalcılar, Karakaş, Çeltikli, Aşagıyulak, Beşkaynak,Uçankuş, Kınalı, Yarönüdikme, Çobansuyu köyü ve kapı tepe üs bölgesi ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TATVAN

16.00 ile 19.00 saatleri arasında Kale mahallesi ve Bahçelievler mahallesi ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TATVAN

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Güntepe, Teknecik, Sallıca, Suboyu, Kısıklı, Aktoprak, Dönertaş, Beşikli, Keperek, Kömürlü köyleri ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

AHLAT

10.00 ile 16.00 saatleri arasındaKırklar mahallesi, Ovakışla beldesi, Otluyazı köyü, Kırkdönüm, Kırkkaya, Çukurtarla, Yoğurtyemez, Akçaöğren, Develik, Burcukaya, Nazik , Dilburnu, Güzelsu ,Alakır, Bahçe, Seyrantepe,Çazalağzı köyü ile bölgeye bağlı özel trafolar ve bağlı mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜROYMAK

10.00 ile 17.00 saatleri arasında Kekliktepe Aşağıkolbaşı, Oduncular, Yazıkonak, Tahtalı, Belektepe köyleri ile bika,(arıtma tesisi) doğugaz depolama merkezi ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

HİZAN

09.00 ile 17.00 saaleri arasında Karbastı ,Yamaç ve Koçyiğit köyü ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.