Bitlis

Bitlis Merkez, Ahlat ve Adilcevaz'da Oturanlar Aman Dikkat!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi (VEDAŞ), yarın Bitlis' merkez ve ilçesinde elektrik kesintisinin olacağını açıkladı. Kesinti, ne zaman, nerde, saat kaçta, ve kaç saat sürecek?

Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi (VEDAŞ) planlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı Bitlis'te 21.09.2024 (yarın) Bitlis'te elektrik kesintisinin olacağını duyurdu. Kesinti öncesi yetkililer vatandaşarın detbir almasını istediği duyuruda enerjinin olmayacağı bölgeler belli oldu.

BİTLİS MERKEZ

Zeydan, Müştakbaba, Saray mahalleleri ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeniyle 09:00 ile 15:00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanmaktadır.

AHLAT

Saka, Harabeşehir, İkikubbe mahallelerine bağlı tarımsal sulama trafoları, Bilge Su Fabrikası ile Tatvan ilçe merkezine bağlı Adabağ köyü, beştaş mezrası ve bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeniyle 04:00 ile 08:00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ADİLCEVAZ

Harmantepe köyü, Çanakyayla, Karakol, Dizdar, Cihangir köyleri ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeniyle 10:00 ile 17:00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanmaktadır.