Bitlis

Bitlis Merkez, Tatvan ve Güroymak İlçesinde Oturanlar Dikkat!

VEDAŞ 20 Ekim Pazar günü Bitlis merkez, Tatvan ve Güroymak ilçelerinde bazı mahalle ve köylerde belirli aralıklarla elektrik kesintisinin olacağı saatleri açıkladı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ), planlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı Bitlis merkez ve 2 ilçesinde kesinti olacağını  duyurdu. Yetkililer vatandaşların kesinti öncesi tedbir almasını istediği duyuruda kesintinin olacağı mahalle ve köyleri şu şekilde açıkladı:

09.00 ile 16.30 saatleri arasında Bitlis merkezde Yolalan Beldesi, Yolalanyeni mahalle, Çınarbaşı mahallesi , Jandarma tr 1 ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

06.00 ile 08.00 saatleri arasında Tatvan ilçesinde Söğütlü mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Tatvan ilçesinde Yeşilmezra mahallesi köy içi tr4 de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

10.00 ile 17.00 saatleri arasında Güroymak ilçesinde Şirintepe mahallesi Haydar mahallesi, Kübbet mahallesi ile bölğeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.