VEDAŞ yetkilileri planlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı yaptığı açıklamada 6 Ekim Pazar günü Bitlis merkez, Tatvan, Ahlat ve güroymak ilçelerinde mahalelerde, köylerde, birçok yerde kesintinin olacağını duyurdu. Yetkililerkesinti öncesi vatandaşların tedbir almalarını istediği duyuruda kesintinin olacağı yer ve saatleri şu şekilde açıkladı: 

Bitlis'te Hayvanları Koruma Günü Etkinliği Düzenlendi Bitlis'te Hayvanları Koruma Günü Etkinliği Düzenlendi

BİTLİS MERKEZ

08.30 ile 11.30 saatleri arasında Beşminare mahallesi Ahmet Eren bulvarı İl Emniyet Müdürlüğü mevki, Devlet Su İşleri mevki Başhan köyü ve bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

BİTLİS MERKEZ

14.00 ile 17.00 saatleri arasında Beşminare mahallesine bağlı organize sanayi bölgesi ile TOKİ 4. etapta planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

BİTLİS MERKEZ

09.00 ile 17.00 satleri arasında Karakaş köyü ve bölgeye bağlı özel trafolar ve mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TATVAN

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Kültür mahallesi ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TATVAN

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Bahçelievler, Şirinevler mahallesi ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

AHLAT

10.00 ile 17.00 saatleri arasında Uludere köyü ve bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

HİZAN

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Gayda köyü ile bölğeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

HİZAN

10.00 ile 17.00 saatleri arasında Gayda köyü ile bölğeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Alev Yaşar