Bitlis

Bitlis Merkez ve İlçelerinde 11 Ekim Cuma Elektrik Kesintisi

VEDAŞ 11.10.2024 Cuma(yarın) Bitlis merkez ve 3 ilçesinde elektrik kesintisinin olacağını açıkladı.

VEDAŞ Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) planlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı Bitlis meerkez, Tatvan, Ahlat ve hizan ilçelerinde kesintinin olacağını duyurdu.

İşte Yarın bitlis merkez ve ilçelerinde kesintinin olacağı yer ve saatler...

Bitlis merkezde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Tatlıkaynak köyü, Deliklitaş tüneli, Sunpet Petrol ile çayır mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Tatvan ilçesinde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Dalda köyü ve bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Tatvan ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında güntepe, teknecik, sallıca, suboyu, kısıklı, aktoprak, dönertaş, beşikli, keperek, kömürlü köyleri ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Ahlat ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Selçuklu, Erkizan mahalleleri ile Erkizan mahallesine bağlı kademe alt civarı, devlet hastanesi ve hastane caddesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Hizan ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Karbastı ,Yamaç ve Koçyiğit köyüne ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.