Bitlis'te 400 Bin TL Ödüllü Satranç Turnuvası Sona Erdi Bitlis'te 400 Bin TL Ödüllü Satranç Turnuvası Sona Erdi

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile elektrik kesintisi öncesi çalışmaların yapılacağı yerde bulunan vatandaşların tedbir almasını istedikleri duyuruda kesintinin olacağı yerler şu şekilde sıralanmıştır 

BİTLİS MERKEZ SAAT 10:00-13:00 

Bitlis merkez; inönü mahallesi, şemsibitlis, mahallesi ve gazibey mahallesi planlı bakım onarım çalışmasından dolayı 10.00 ile 13.00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bitlis merkez; beşminare mahallesine bağlı bitlis tatvan devlet hastanesi ve civarı planlı bakım onarım çalışmasından dolayı 10.00 ile 14.00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Bitlis merkez; beşminare mahallesine bağlı organize sanayi bölgesinde bulunan barışcan, özmirhan, arese moda, belediye tekstil atölyeleri ile best yoğurt fabrikası planlı bakım onarım çalışmasından dolayı 14.00 ile 16.00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

 14.00 – 16.00 saatleri arasında; Planlı bakım onarım çalışması "bitlis merkez; inönü mahallesi, şemsibitlis, mahallesi ve gazibey mahallesi"

Muhabir: Alev Yaşar