Bitlis'te Turiste Yapılan Bıçaklı Saldırıya  Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü Bitlis'te Turiste Yapılan Bıçaklı Saldırıya Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Bitlis İl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongre Beşminare Düşünce ve Akademi Başkanı Serdar Durer, başkanlığında Divan Kurulu'nun toplanmasıyla başladı. Yoğun bir katılımın olduğu kongrede, aday olan Adilcevaz Aydınlar Belde Belediye Başkanı İbrahim Ergün, katılımcıların oylarıyla yeni başkan olarak seçildi. 

Haber Kapak Şablon-8

Taraftarlar ve kurul üyeleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Ergün, göreve gelmesinin ardından yaptığı konuşmada, kulübü daha ileriye taşımak için çalışacaklarını belirtti.

Haber Kapak Şablon (6)-4

Ergün, ”Gençlerimize spor yapma imkanları sunmak, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve spor aracılığıyla onlara disiplin, sevgi, saygı ve takım ruhunu aşılamak benim en büyük hedefimdir. Sporcularımızı sahadaki başarıları kadar onların kişisel gelişmelerine de önem veriyoruz. Bu konuda daha fazla çaba sarf edeceğiz. Hepinizin desteği katkıları benim için çok değerli. Birlikte çalışarak, el ele vererek Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübü’nü daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Haber Kapak Şablon (3)-4

Ak Parti Teşkilatı olarak kulüp için ellerinden geleni yapacaklarını belirten İl Başkanı Kadir Köstekçi gelecek dönemde kulüp için tesis yapılacağını aktardı.

Haber Kapak Şablon (8)-2

Köstekçi, ”Burda birçok siyasi görüşten arkadaşlarımız dostlarımız var. Sporun olduğu yerde asıl olan Bitlis’tir, gerisi teferruattır diyoruz. Biz de AK Parti Bitlis İl Başkanlığı, hükümetimiz  belediyelerimiz olarak elimizden geldiği kadar bundan önce olduğu gibi bundan sonra da özgüzelderenin yanında olacağımızı ben burada ifade etmek istiyorum. Özgüzeldere’yi tesissizlikten inşallah kurtaracağız. Önce alanın tahsisini sağlayacağız, ardından gerek bakanlığımızın gerek iş adamlarımızın desteğiyle bir dahaki genişletilmiş il başkanları toplantısında başkanımdan yönetimimden dosyayı alacağım, gidip Gençlik Spor Bakanlığımıza sunacağım. Allah’ın izniyle gelecek dönemde Özgüzeldere Spor testine kavuşacaktır.”  Şeklinde konuştu

Haber Kapak Şablon (4)-3

Programa AK Partii İl Başkanı Kadir Köstekçi, yeni başkan İbrahim Ergün, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı aslan Süphanoğlu, Beşminare Düşünce ve Akademi Başkanı Serdar Durer, kurul üyeleri ve birçok kişi katıldı.

Haber Kapak Şablon (5)-3

Haber Kapak Şablon (2)-5Haber Kapak Şablon (7)-2Haber Kapak Şablon (9)-3Haber Kapak Şablon (10)-3Haber Kapak Şablon (11)-3Haber Kapak Şablon (12)-2Haber Kapak Şablon (13)-2Haber Kapak Şablon (14)-3

Muhabir: Mehtap Çelebi