Bitlis

Bitlis Özgüzeldere Spor'un Kulüp Başkanı Ergün İstifa Etti

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele eden Bitlis Özgüzeldere Spor'un kulüp başkanı istifa ettiğini duyurdu.

9 Ağustos'ta yapılan olağan kongre ile Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübüne başkan seçilen İbrahim Ergün yaptığı yazılı açıklamada başkanlıktan istifa ettiğini açıkladı.

Görev süresi boyunca takım adına desteklerini esirgemeyen taraftarlara, yönetim kuruluna, futbolculara teknik ekibe ve tüm Bitlis halkına desteklerinden dolayı teşekkür eden İbrahim Ergün açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bitlis Özgüzelderespor'lu ve bir Bitlis'li olarak vicdani sorumluluğumu yerine getirmek için Bitlis Özgüzelderespor Kulüp Başkanlığına adaylığımı açıkladım. 9 Ağustos tarihinde yapılan olağan kongrede kulüp başkanlığına seçildim. 

Başkanlığım süresince kulübümüzün menfaatlerini her şeyin üstünde tuttum. İyi niyet, çaba ve fedakarlık anlayışı ile kulübümüzü ancak bu noktaya kadar getirebildim. 

Geride bıraktığımız süreçte yaşananlar, tanık olduğumuz olaylar ve bu olaylar sonrasındaki gelişmeler şahsım başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı derinden etkiledi.

Görev yapmış olduğum süre içerisinde desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Şanlı Özgüzelderespor taraftarına, birlikte çalıştığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, tesis çalışanlarına, Özgüzelderespor için ter döken futbolcu ve teknik ekibe, ve özellikle Bitlis halkına destekleri için teşekkür ederim. Bu vesile ile 21.10.2024 tarihi itibariyle görevimden istifa etmiş bulunmaktayım"diye konuştu.