Güncel

Bitlis şarj istasyonları adres bilgileri! Bitlis'te kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu var?

Bitlisli elektrikli otomobil sahipleri için önemli bir liste yayınlandı. Şehir sınırları içerisinde hizmet veren şarj istasyonlarının açık adresleri tüketiciler ile paylaşıldı. İşte ayrıntılar…

Çip krizinin etkisi ile rekor seviyelere yükselen sıfır km araç fiyatları, son dönemlerde enflasyon ve kur farkından da nasibini aldı. Birikimleri doğrultusunda araç sahibi olamayacaklarını düşünen pek çok kişi, ayrıca akaryakıt zamlarından ötürü de büyük bir tedirginlik yaşamaya başladı. Bu kapsamda otomobil tercihlerini değiştirmenin daha mantıklı olduğuna karar veren tüketiciler, elektrikli otomobilleri yakın takip altına aldı.

Gerek şarj özellikleri gerek ise de uzun vadede çok daha avantajlı bir yatırım aracı olarak değerlendirilmeleri nedeni ile son dönemlerde yaygın olarak kullanılmaya başlanmış olan elektrikli otomobiller, alt yapı çalışmalarının da hızlanmasına aracılık etti. Türkiye’nin dört bir yanında birçok şarj istasyonu hizmet vermeye başlarken Bitlis’te de ilgili istasyonlara erişim sağlanabileceği bildirildi.

BİTLİS ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI

Sayıları günden güne artan elektrikli araç şarj istasyonları, geçtiğimiz aylarda Bitlis’te de hizmet vermeye başladı. Yetkililerden alınan bilgilere göre şu için şehirde toplamda 3 adet istasyon hizmet veriyor. Söz konusu istasyonların isimleri ise şu şekilde aktarıldı:

- TP Adabağlı Petrol

- TP Dağkar Petrol

- Cayhan Petrol

BİTLİS ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI NEREDE?

Bitlis de ülke genelinde olduğu gibi günden güne artan elektrikli otomobil sayısı, şarj istasyonlarına yönelik sorgulamaların hız kazanmasına aracılık etti. İlgili otomobillere sahip olan Bitlisliler ile yolları bir şekilde Bitlis’ten geçen ve bu neden ile de şarj desteğine şehir içinde ihtiyaç duyan sürücüler, aktif olarak hizmet veren 3 şarj istasyonunun adres bilgilerini araştırmaya başladı.

Yetkili şarj istasyonlarının resmi kaynaklarından elde edilen adres bilgileri şu şekilde:

- TP Adabağlı Petrol: Fatih Mahallesi Bitlis Yolu Caddesi No: 399 Tatvan/ BİTLİS (saat 00:00’a kadar)

- TP Dağkar Petrol: Kültür Mahallesi Bitlis Yolu Caddesi No: 4/ 7 Tatvan/ BİTLİS (saat 00:00’a kadar)

- Cayhan Petrol: Beşminare Mahallesi Bitlis Diyarbakır Yolu Caddesi No: 2 (saat 00:00’a kadar)